Zorgdragers heeft sinds 2012 ruime ervaring in het ondersteunen van mensen met een kwetsbaarheid. Dit kan kortdurend zijn omdat mensen vastlopen en op de rit geholpen worden of voor langere tijd. Onze expertise ligt bij GGZ, Gezinsondersteuning en LVB. Onze doelgroep is van jong tot oud. Zorgdragers is aanbesteed, ISO gecertificeerd en biedt de volgende diensten:
Ambulante ondersteuning

Boekhouding, eten koken, huishoudelijke ondersteuning, psychosociale ondersteuning, het onderhouden van sociale contacten of sport. Zorgdragers werkt met hoogopgeleide medewerkers die veel ervaring hebben waardoor we u kunnen ondersteunen op veel verschillende gebieden en de hulpvraag snel helder in kaart is gebracht. Onze ondersteuning richt zich met name op resultaten en het afbouwen van hulp om mensen zoveel mogelijk de regie van hun eigen leven te geven. Het vieren van successen zien wij als motivatie om ook daadwerkelijk de resultaten te behalen met onze klanten.

Huishoudelijke ondersteuning
Zorgdragers richt zich bij de huishoudelijke ondersteuning op alle aspecten.
We beginnen bij de aanvang met een intake gesprek en een kopje koffie of thee. We vinden het belangrijk om vooraf met u te bepalen wat er nodig is en hoe de klant dit het liefst zou zien. Iedereen doet het huishouden immers op zijn of haar eigen manier. Als men hier hulp bij nodig heeft is er natuurlijk niks prettiger dan dat dit zoveel mogelijk op de eigen manier gebeurt. Na deze intake plannen we samen de momenten in waarop de huishoudelijke ondersteuning  beste uitkomt. Dit kan soms wisselen omdat we zoveel mogelijk tijd nuttig willen besteden maar toch een vaste inzet van de ondersteuner willen garanderen.
Aanvraag Huishoudelijke Ondersteuning? Deze mag direct naar HO@zorgdragers.com voor snelle afhandeling.
Dagbesteding

Op het industrieterrein schepenwijk in Enkhuizen heeft K. Hooft Zorgdragers BV de deuren geopend voor dagbesteding en activerende begeleiding.

Het aanbieden van activiteiten bestaat uit een breed scala aan mogelijkheden. Wij bieden creatieve activiteiten zoals onder anderen Diamond painten, mozaïeken, schilderen, tuinieren, handwerken etc maar ook meditatie, fysieke klussen zoals; houtbewerking waarin je kunt denken aan het bouwen van kleine en grote insecten en vogelhuisjes, tuinen opknappen en onderhouden, moestuin verzorgen etc.

Voor meer informatie over dagbesteding klik hier

Gezinsondersteuning

Zorgdragers heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van gezinnen en ook bezoekregelingen begeleid op indicatie van de ouder om deze op een goede manier te ondersteunen in de opvoeding van het kind. We hebben een goede samenwerking met WSG en de eventuele partijen om het gezin heen. We begeleiden de gezinnen op indicatie van de ouder. Niet van het kind. Kinderen tussen 0 en 18 begeleiden wij niet individueel maar wij hebben wel een breed netwerk met ondersteuners die speciaal gericht zijn op kinderen en jeugd.

Beschikbaarheidswijzer

De Beschikbaarheidswijzer zorgt voor inzicht in wachttijden voor zowel jeugdhulp als voor de maatschappelijke zorg en ondersteuning die vanuit de wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) geboden wordt. Het platform geeft via de website of app inzicht in welke (zorg)aanbieders wanneer plek hebben en welke hulp, zorg en /of ondersteuning precies geboden wordt, inclusief evt. wachttijden. Passende hulp of ondersteuning is daardoor snel en eenvoudig te vinden en raadplegen.

Klik hier voor de beschikbaarheidswijzer

Voor meer informatie:
telefoon: 0228-722000
Mail: info@zorgdragers.com