Wij helpen mensen het beste uit zichzelf te halen.

Zorgdragers is een ISO-gecertificeerde organisatie en biedt begeleiding en ondersteuning waar nodig, aan mensen met een kwetsbaarheid. Zorgdragers probeert indien nodig de situatie zo snel mogelijk te stabiliseren. Daarna werken we met elkaar aan vooruitgang. Zorgdragers werkt graag samen met het netwerk en de omgeving en we hebben oog voor de eventuele mantelzorger(s).

Zorgdragers heeft al vele jaren ervaring. Sinds 2012 zijn wij actief in de regio en hebben wij tevreden klanten.

Missie

Missie Zorgdragers

“meedragen in uw zorg”. 

De missie van onze organisatie luidt;

Onze klant (zorgvrager) in zijn/haar kracht zetten. Vragen die er zijn met elkaar beantwoorden. Samen kijken naar wat je kunt, samen successen vieren en samen de beste weg vinden voor teleurstellingen. De mogelijkheden staan bij Zorgdragers centraal!

Missie

Visie Zorgdragers

“De mogelijkheden van de klant (zorgvrager) staan bij Zorgdragers centraal.”

 

Hoe passen wij de visie toe?

Om op een goede en gestructureerde manier zorg aan u te kunnen bieden beginnen wij met een kennismakings gesprek. Tijdens dit gesprek horen wij graag wat uw vragen, wensen of ideëen zijn en vertellen wij wat Zorgdragers voor u kan betekenen of hoe wij u verder kunnen doorverwijzen. Wij vertalen (indien nodig) de vragen die er zijn of dingen die nodig zijn tot doelen in een “perspectief plan“.U kijkt of u het eens bent met deze doelen. We tekenen deze doelen en geven dit aan de WMO consulent. Bij goedkeuring vanuit de WMO komt er een (tijdelijke) overeenkomst en spreken direct een nieuw evaluatiemoment met elkaar af om te kijken of alles goed verloopt.