Wij helpen mensen het beste uit zichzelf te halen.

Zorgdragers is een ISO-gecertificeerde organisatie en biedt begeleiding en ondersteuning waar nodig, aan mensen met een kwetsbaarheid. Zorgdragers probeert indien nodig de situatie zo snel mogelijk te stabiliseren. Daarna werken we met elkaar aan vooruitgang. Zorgdragers werkt graag samen met het netwerk en de omgeving en we hebben oog voor de eventuele mantelzorger(s).

Zorgdragers heeft al vele jaren ervaring. Sinds 2012 zijn wij actief in de regio en hebben wij tevreden klanten.

Missie

Missie Zorgdragers

Zorgdragers biedt ambulante (thuis)ondersteuning aan mensen die mentale begeleiding, dagbesteding en/of hulp in het huishouden nodig hebben.

Missie

Visie Zorgdragers

De klant en mogelijkheden van de klant (zorgvrager) staan bij Zorgdragers centraal.

Hoe passen wij de visie toe?

Per situatie kan onze dienstverlening en wat nodig is verschillen. Echter in grote lijnen zal deze er als volgt
uitzien;

– intake & inventarisatie
– omschrijving hulp door Zorgdragers of WMO
– overeenkomst & uitvoering
– evaluatie & continuering of
– stoppen dienst

Om op een goede en gestructureerde manier zorg aan u te kunnen bieden, beginnen wij met een kennismakingsgesprek op onze locatie of bij u thuis. Tijdens dit gesprek horen wij graag wat uw vragen, wensen of ideëen zijn en vertellen wij wat Zorgdragers voor u kan betekenen of hoe wij u verder kunnen doorverwijzen. Wij of de WMO consulent vertalen (indien nodig) de vragen die er zijn tot doelen in een toewijzing of overeenkomst.

We tekenen deze doelen waarmee we akkoord gaan met
De algemene voorwaarden en afspraken die hier op de website staan. De
WMO consulent zet de opdracht “aan” en de zorg afspraken worden gemaakt en spreken direct een nieuw evaluatiemoment met elkaar af om te kijken of alles goed verloopt. Dit doen we vaak per afspraak of wanneer de doelen verlengd worden.

Over ons