Management

Kirsten Hooft

Kirsten Hooft

Bestuurder

Tel: 0228722000
Mail: info@zorgdragers.com

In 2012 heeft Kirsten besloten haar onderneming K. Hooft Zorgdragers te starten. En met succes!  

Kirsten is 39 jaar en werkt al meer dan twintig jaar in de zorg met jongeren, ouderen, verslavingsproblematiek, angst en trauma, gezinnen etc. waardoor zij brede expertise heeft opgebouwd. Deze kennis gebruikt zij met het ondersteunen en coachen van haar medewerkers. 

Kirsten heeft geen negen-tot-vijfmentaliteit en staat klaar wanneer haar medewerkers of ú dit nodig heeft.

Kirsten heeft Bachelor+ diploma’s op het gebied van zorg, welzijn en organisatie bestuur.

Stephanie Smid

Stephanie Smid

Manager dagelijkse bedrijfsvoering

Tel: 06 – 26383243
Mail: Stephanie@zorgdragers.com

Werkdagen: ma – do

Stephanie is in 2010 begonnen aan haar loopbaan in de zorg. Zij heeft veel ervaring opgedaan met diverse doelgroepen zoals onder anderen werken met en voor mensen met een verstandelijke beperking binnen de gebieden werk/dagbesteding en wonen en bij het Leger des Heils (daklozen en verslaving) en schuldenproblematiek.

In de afgelopen jaren heeft Stephanie naast haar werk met onze cliënten steeds meer ondersteunende taken uitgevoerd in het aansturen en coördineren van de dagelijkse bedrijfsvoering.
Hierin zal Stephanie vanaf 2022 nog meer gaan oppakken en zich gaan profileren als manager bedrijfsvoering én ondersteuner van het bestuur.

Daarnaast doet zij de website, de algehele planning en coördinatie en voert zij (intake) gesprekken met medewerkers, ons netwerk en onze cliënten.

Catharina Wubbema

Catharina Wubbema

Manager Huishoudelijke Ondersteuning

Tel: 0228-722000
Mail: ho@zorgdragers.com

Werkdagen: maandag, dinsdag en woensdag

Catharina heeft haar sporen al verdient op vele gebieden. Catharina is al langer dan 25 jaar betrokken in zorg en dienstverlening. Het Leger des Heils heeft vele jaren kunnen genieten van haar kwaliteiten.

Als manager Huishoudelijke Ondersteuning zal Catharina zich bezig houden bij het aansturen en ondersteunen van de medewerkers Huishoudelijke Ondersteuning, klantcontact en het onderhouden van de planning.

Medewerkers Ambulante Ondersteuning

Alicia Klein

Alicia Klein

Ambulant hulpverlener


Tel: 06 – 25282083
Mail: Alicia@zorgdragers.com

Werkdagen: ma – do

Alicia heeft ervaring met verschillende doelgroepen. Tijdens en na haar studie ‘medewerker maatschappelijke zorg’ heeft ze veel ervaring opgedaan in het werken met mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Daarna heeft ze tijdens haar studie Vaktherapie (drama) ervaring op kunnen doen in het werken met kinderen en jongeren met uiteenlopende psychische problematiek. Tevens heeft Alicia in het verleden dramaworkshops georganiseerd met als doel het vergroten van zelfvertrouwen bij jongeren.

Alicia is werkzaam als ambulant hulpverlener. Ze biedt graag een luisterend oor waarbij ze graag samen met u naar mogelijkheden gaat kijken die passend voor u zijn.

Michael Mantel

Michael Mantel

Ambulant Hulpverlener in opleiding

Tel: 06 – 27899103
Mail: Michael@zorgdragers.com

Werkdagen: di – vr

Chantal Brugmans

Chantal Brugmans

Ambulant Hulpverlener

Tel: 06 – 25586689
Mail: Chantal@zorgdragers.com

Werkdagen: Di – vr

Medewerkers Huishoudelijke Ondersteuning

Ezia

Ezia

Huishoudelijk medewerker
Olha

Olha

Huishoudelijk medewerker
Ilham

Ilham

Huishoudelijk medewerker
Alba

Alba

Huishoudelijk medewerker
Marlene

Marlene

Huishoudelijk medewerker
Rami

Rami

Huishoudelijk medewerker
Biancca

Biancca

Huishoudelijk medewerker
Elise

Elise

Huishoudelijk medewerker +
Saskia

Saskia

Huishoudelijk medewerker
Rick

Rick

Huishoudelijk medewerker
Shannen

Shannen

Huishoudelijk medewerker
Sonja

Sonja

Huishoudelijk medewerker
Merle

Merle

Huishoudelijk medewerker

Medewerkers Dagbesteding

Randy Baas

Randy Baas

Medewerker AllroundTel: 06 – 11388748
Mail: info@zorgdragers.com

Randy heeft ruime ervaring in de bouw en heeft werken met zijn handen van huis uit meegekregen. Het ondersteunen in huishoudelijke ondersteuning en dagbesteding is hem dan ook op het lijf geschreven. In het team noemen we hem dan ook al “handy met Randy”.

Randy heeft veel ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en kan zodoende goed aansluiten op mensen die hun (dagelijkse) activiteiten op een rustige manier willen uitbouwen en hun draagkracht willen vergroten, door het ondernemen van (laagdrempelige) activiteiten zonder de draagkracht per individu uit het oog te verliezen.

Randy zal met de deelnemers onder anderen gaan klussen bij mensen thuis die bijvoorbeeld een opgeruimde en schone tuin willen, schuttingen zetten, houtbewerking, cadeautjes maken voor diverse tijden van het jaar, (kerst) pakketten samen stellen en verkopen, begeleiden en ondersteunen in Diamond painting, magneet vissen, wandelen, tuinieren, kaarsen maken, je kunt het zo gek niet bedenken!

Ondersteuning met een lach

Het is niet wát we doen, maar hoe we het doen. Mensen ondersteunen en begeleiden vanuit ons hart en met een glimlach!

Luisterend oor

Zorgdragers biedt een luisterend oor en hoort graag waar u ondersteuning bij zou willen. Wij kunnen u ondersteunen op verschillende gebieden binnen het dagelijks leven, en denken graag met u mee!

Gekwalificeerd

Bij Zorgdragers werken wij met gediplomeerde medewerkers. Zowel HBO als MBO. Tevens is Zorgdragers ISO gecertificeerd.