Ondersteuning met een lach

Het is niet wát we doen, maar hoe we het doen. Mensen ondersteunen en begeleiden vanuit ons hart en met een glimlach!

Luisterend oor

Zorgdragers biedt een luisterend oor en hoort graag waar u ondersteuning bij zou willen. Wij kunnen u ondersteunen op verschillende gebieden binnen het dagelijks leven, en denken graag met u mee!

Gekwalificeerd

Bij Zorgdragers werken wij met gediplomeerde medewerkers. Zowel HBO als MBO. Tevens is Zorgdragers ISO gecertificeerd.

Esther Verlaan

Esther Verlaan

Maatschappelijk werker en ambulant hulpverlener
Tel: 06 – 21623611
Mail: Esther@zorgdragers.com
Esther is een ervaren maatschappelijk werkster met kennis van diverse doelgroepen. Zij heeft ervaring als maatschappelijk werkster opgedaan bij MEE & De Wering, als consulent op de afdeling Wmo en als jeugdzorgwerker bij Parlan.

In 2013 is Esther begonnen met haar opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening welke zij met goed resultaat heeft afgerond. Op het moment is zij vol energie bezig met de studie tot psychosociaal therapeut, met als specialisatie verlies- en rouwprocessen, burn-out, trauma en (re)integratie.
Esther is een betrokken collega die oog heeft voor detail en is een goede aanvulling op ons team als het gaat over kennis en kunde. Esther is werkzaam als maatschappelijk werkster, ambulant ondersteuner en onafhankelijk adviseur binnen Zorgdragers. 
 
Esther biedt graag een luisterend oor en een helpende hand. Zij kijkt graag samen met u naar mogelijkheden die voor u goed voelen en passend zijn.
Alicia Klein

Alicia Klein

Ambulant begeleider

Tel: 06 – 25282083
Mail: Alicia@zorgdragers.com

Alicia heeft ervaring met verschillende doelgroepen. Tijdens en na haar studie ‘medewerker maatschappelijke zorg’ heeft ze veel ervaring opgedaan in het werken met mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Daarna heeft ze tijdens haar studie Vaktherapie (drama) ervaring op kunnen doen in het werken met kinderen en jongeren met uiteenlopende psychische problematiek. Tevens heeft Alicia in het verleden dramaworkshops georganiseerd met als doel het vergroten van zelfvertrouwen bij jongeren.

Alicia is werkzaam als ambulant begeleider. Ze biedt graag een luisterend oor waarbij ze graag samen met u naar mogelijkheden gaat kijken die passend voor u zijn.

Stephanie Smid

Stephanie Smid

Maatschappelijk werker en ambulant hulpverlener

Tel: 06 – 26383243
Mail: Stephanie@zorgdragers.com

Stephanie is in 2010 begonnen aan haar opleiding medewerker maatschappelijke zorg. Tijdens deze opleiding heeft zij veel ervaring opgedaan in het werken met en voor mensen met een verstandelijke beperking binnen de gebieden werk/dagbesteding en wonen.

Tevens heeft Stephanie kennis en ervaring rondom de gebieden niet aangeboren hersenletsel (NAH), autisme, ouderenzorg en mensen met dementie.

In 2013 is Stephanie begonnen met haar opleiding tot maatschappelijk werkster. Hier heeft zij veel ervaring opgedaan tijdens de stageperiode en werk bij het Leger des Heils (daklozen en verslaving) en schuldenproblematiek.

Zij deed hier met name het sociaal spreekuur van het Leger des Heils met diverse doelgroepen. Stephanie is een doorzetter en denkt graag in oplossingen. Stephanie staat graag naast onze klanten en probeert samen het meest gewenste doel te behalen.

Stephanie roeit met de riemen die er zijn en is niet voor 1 gat te vangen.

Kirsten Hooft

Kirsten Hooft

Bestuurder

Tel: 06 – 11388748
Mail: Kirsten@zorgdragers.com

In 2012 heeft Kirsten besloten haar onderneming Zorgdragers te starten en met groot succes! Inmiddels is Kirsten naast Zorgdragers al negen jaar werkzaam als leidinggevende in de gezondheidszorg en dienstverlening. Kirsten is 36 jaar en werkt dit jaar twintig jaar in de zorg. Kirsten heeft ervaring met het opzetten van een jongerenwoning, het begeleiden van zowel jongeren als adolescenten en ouderen met een kwetsbaarheid en het leiden/coachen en ondersteunen van vele teams werkzaam voor klanten van meerdere organisaties. Kirsten is trainer seksualiteit en intimiteit en heeft agressie hantering, PRISMA en CRISTAL (incident analyse trainingen) gevolgd.

Kirsten is creatief, leergierig en werkt graag samen met anderen. Kirsten is collegiaal en heeft veel belangstelling voor zowel de klant als haar medewerkers. Contacten leggen en vertrouwen opbouwen, netwerken en krachten bundelen ziet Kirsten als heel belangrijk in haar vak. Binnen diverse organisaties heeft Kirsten haar sporen verdiend. Zowel als begeleider, trainer en coach als in de rol van leidinggevende. De bedrijfsvoering onder haar leiding verloopt goed en inmiddels zijn er een aantal projecten met goede resultaten afgerond. (referenties op aanvraag)

Tevredenheid van zowel de klant als de medewerkers zijn voor Kirsten van groot belang. Een goede zorgverlening kan worden geboden met een gezonde en transparant bedrijfsvoering en oprechte aandacht en tijd voor mensen. Kirsten heeft geen negen-tot-vijfmentaliteit en staat klaar wanneer ú dit nodig heeft.

Het zorgstelsel begint te landen maar is in Nederland op dit moment nog steeds in beweging. Kirsten ziet het bundelen van krachten én expertise als DE manier om samen goede zorg te geven. Kirsten heeft de diploma’s Sociaal Pedagogisch Werk 4 & Bachelor Management in de zorg behaald.