Zorgdragers heeft sinds 2012 ruime ervaring in het ondersteunen van mensen met een kwetsbaarheid. Dit kan kortdurend zijn omdat mensen vastlopen en op de rit geholpen worden of voor langere tijd. Onze expertise ligt bij GGZ, Gezinsondersteuning en LVB. Onze doelgroep is van jong tot oud. Zorgdragers is aanbesteed, ISO gecertificeerd en biedt de volgende diensten:

Gratis cliëntondersteuning WF

De cliëntondersteuning wordt geboden door een onafhankelijke deskundige. Zorgdragers heeft inmiddels vier jaar ruime ervaring met deze vorm van ondersteuning en heeft al vele burgers naar tevredenheid geholpen en ondersteunt. In veel gevallen is er sprake van kortdurende ondersteuning die voorkomt dat er een langdurig traject moet worden ingezet of dat er klachten worden ingediend. Een burger uitleggen hoe dingen worden bedoeld helpt vaak al heel veel. Zorgdragers heeft HBO+ maatschappelijk werksters waarvan 1 de opleiding tot psychosociaal therapeut in derde kwartaal 2020 afgerond heeft.

Ambulante ondersteuning

Boekhouding, eten koken, huishoudelijke ondersteuning, psychosociale ondersteuning, het onderhouden van sociale contacten of sport. Zorgdragers werkt met hoogopgeleide medewerkers die veel ervaring hebben waardoor we u kunnen ondersteunen op veel verschillende gebieden en de hulpvraag snel helder in kaart is gebracht. Onze ondersteuning richt zich met name op resultaten en het afbouwen van hulp om mensen zoveel mogelijk de regie van hun eigen leven te geven. Het vieren van successen zien wij als motivatie om ook daadwerkelijk de resultaten te behalen met onze klanten.

Gezinsondersteuning

Zorgdragers heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van gezinnen en ook bezoekregelingen begeleid op indicatie van de ouder om deze op een goede manier te ondersteunen in de opvoeding van het kind. We hebben een goede samenwerking met WSG en de eventuele partijen om het gezin heen. We begeleiden de gezinnen op indicatie van de ouder. Niet van het kind. Kinderen tussen 0 en 18 begeleiden wij niet individueel maar wij hebben wel een breed netwerk met ondersteuners die speciaal gericht zijn op kinderen en jeugd.  Onze maatschappelijk werkster heeft bij Parlan gewerkt en weet hoe de opvoedondersteuning gewenst is.

Voor meer informatie:
telefoon: 0611388748
Mail: info@zorgdragers.com