Beschikbaarheidswijzer

Ook Zorgdragers te vinden op de beschikbaarheidwijzer!

De Beschikbaarheidswijzer zorgt voor inzicht in wachttijden voor zowel jeugdhulp als voor de maatschappelijke zorg en ondersteuning die vanuit de wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) geboden wordt. Het platform geeft via de website of app inzicht in welke (zorg)aanbieders wanneer plek hebben en welke hulp, zorg en /of ondersteuning precies geboden wordt, inclusief evt. wachttijden. Passende hulp of ondersteuning is daardoor snel en eenvoudig te vinden en raadplegen.

Klik hier voor de beschikbaarheidswijzer

 


Dagbesteding

Op het industrieterrein schepenwijk in Enkhuizen heeft K. Hooft Zorgdragers BV de deuren geopend voor dagbesteding en activerende begeleiding.

Het aanbieden van activiteiten bestaat uit een breed scala aan mogelijkheden. Wij bieden creatieve activiteiten zoals onder anderen Diamond painten, mozaïeken, schilderen, tuinieren, handwerken etc maar ook meditatie, fysieke klussen zoals; houtbewerking waarin je kunt denken aan het bouwen van kleine en grote insecten en vogelhuisjes, tuinen opknappen en onderhouden, moestuin verzorgen etc.

Voor meer informatie over dagbesteding klik hier

Voor meer informatie:
telefoon: 0611388748
Mail: info@zorgdragers.com