Huishoudelijke ondersteuning

Zorgdragers richt zich bij de huishoudelijke ondersteuning op alle aspecten.
We beginnen samen met u bij de aanvang met een intake gesprek en een kopje koffie of thee. Dit kan bij ons op kantoor of in uw vertrouwde omgeving. We vinden het belangrijk om vooraf met u te bepalen wat er nodig is en hoe u dit het liefst zou zien. Iedereen doet het huishouden immers op zijn of haar eigen manier. Als u hier hulp bij nodig heeft is er natuurlijk niks prettiger dan dat dit zoveel mogelijk op uw manier gebeurd. Na deze intake plannen we samen de momenten in waarop het u het beste uitkomt. Dit kan soms wisselen omdat we zoveel mogelijk tijd nuttig willen besteden maar toch een vaste inzet van uw ondersteuner willen garanderen.

Evalueren doen we iedere keer als we bij u zijn geweest door kort een rapportage te schrijven met u samen. Daarnaast zal er geregeld gekeken worden vanuit de gemeente wat de behoefte is en welke doelen er behaald zijn en waar nog aandacht voor nodig is. Wij helpen u hier bij.

Indien er kortdurend zorg nodig is dan zal er een exit gesprek plaatsvinden en zullen we de hulp afronden. Indien u opnieuw ondersteuning nodig heeft dan staan we uiteraard weer met veel toewijding voor u klaar.

Indien er langdurige zorg nodig is zullen wij deze zo aangenaam mogelijk willen inrichten. We zullen altijd samen met u kijken wat nodig is en waar u zelf regie over kunt voeren. We hopen dan dat we met de tijd de regie weer zoveel als mogelijk bij u en uw netwerk kunnen neerleggen. Dit doen we stap voor stap.