Gezinsondersteuning

We hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van gezinnen en ook meermalen bezoekregelingen begeleid op indicatie van de ouder om deze op een goede manier te ondersteunen in de opvoeding van het kind.

U kent uw kind als geen ander maar soms is het nodig om even wat ondersteuning te krijgen om daarna weer verder te kunnen op een fijne en ontspannen manier voor alle gezinsleden.

Door onze kennis en kunde werken wij samen met de ouder(s) die het nodig hebben om wat ondersteuning te ontvangen. We kunnen ondersteunen en luisteren naar uw vragen en hier samen een antwoord op zoeken maar indien dit nodig is kunnen we ook helpen met het vinden van de juiste hulpverlener voor het gezin. Kinderen tussen 0 en 18 begeleiden wij niet individueel maar wij hebben wel een breed netwerk met ondersteuners die speciaal gericht zijn op kinderen en jeugd.  

U en uw gezin zijn als geen ander. We passen hier onze zoekresultaten op aan en helpen u graag met het zoeken van de juiste hulp om u en uw gezin te ontlasten.